Lempileikki

by Heikki Hallanoro

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €1 EUR  or more

     

1.
Sitä haaveili itsestään suuria, totuus pettymyksen toi Ego paisunut kuin pullataikina, rusinoistani piitanneet eivät mediat Mutta otsaani silti suutelet, vaikka sua laiminlyönyt oon Eikö rakkaus kaipaa kohteekseen kuuluisuutta, rikasta rinnalleen vaan huomiostamme hengittää Ei siis murehdita turhia Kyllä me aina pärjätään, jos vain pidämme perheen yhdessä ja rakkautemme hengittää Sitä leipoo minästään muuria, vankeus kärsimyksen tuo Myötätunnon sanotaan saattavan muurille niin korkealle kuin on itsestään kylläinen Mutta itsekkyyden rakkaus häivyttää Ei siis murehdita turhia Kyllä me aina pärjätään, jos vain pidämme perheen yhdessä ja rakkautemme hengittää Menetyksen pelosta petaan, lemmen hengettömäksi halaan Pedille puen kauniisiin muistoihin Mutta ei rakkaus meiltä karkaa oppaaksemme kasvaa jos antaa Yhdeksi saattaa ketkä rakkaudesta hengittää.
2.
Aika kaikkeutta raahaa, katseeni huulillesi kantaa Luoksesi saavun jos vain jaksan odottaa halki ajan erämaan, uida poikki meren joka meidät erottaa Katseesi lyö kapulan ajan pyörään soikeaan Ajalta voimme hetken varastaa Sydäntemme tahtiin marssittaa, hetken leikkiä jumalaa Elämä on hetkissä joilla ei ole aikaa Aika huokauksiin sulaa Verhoudutaan suudelmiin Silmiin kuin laguuniin sukelletaan ajan katseen ulottumattomiin Kuin pilvet jatkaa kulkuaan vain muuttaen muotoaan ajan aallot minut rapauttaa Jos haluat nähdä, kosketa Mitä silmä näkee on historiaa ja tulevaisuus on vain mielen kuvitelmaa Aika huokauksiin sulaa Verhoudutaan suudelmiin Silmiin kuin laguuniin sukelletaan ajan katseen ulottumattomiin Katseesi lyö kapulan ajan rattaisiin Ajalta hetket vain on varastettava ennen kuin aika meidät kuolleeksi rakastaa.

credits

released May 30, 2011

Laulut säveltänyt ja sanoittanut Heikki Hallanoro.

Heikki Hallanoro - laulu, piano
Petri Aho - kitara, laulu
Olli Paakkolanvaara - basso
Antti Karhu - rummut, laulu
Essi Rytky - laulu

Valokuva: Santtu Särkäs
Kansitaide: Raija Kristo

heikkihallanoro.com

license

all rights reserved

tags

about

Heikki Hallanoro Finland

Heikki Hallanoro (s. 1980) on tähtitieteilijän koulutuksen saanut muusikko ja esikoiskirjailija, jonka Viivalla-romaanin jokaisella luvulla on laulu. Kirjan mukana tulee Säveltar-albumi. Heikki säveltää musiikkia myös muiden kirjailijoiden romaaneihin.

contact / help

Contact Heikki Hallanoro

Streaming and
Download help

Shipping and returns

Redeem code

Report this album or account