Atlantis

by Heikki Hallanoro

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €1 EUR  or more

     

1.
05:21
Atlantis Viattomuudenhohtoisen kylän portista käyn Hylkiölle Atlantis vain muistosta käy Ankarasti taistelin, vain todetaksein onnettoman sieluni häkkiin sulkeutuneen Yön kauneus lumoaa, kenelle aamu sarastaa Petos ei verhoudu verukkeeseen Värit silmistäni ovat haalenneet, kun ei viattomuus tietäni valaise Ahneus lanannut on tieni leveäksi Kohtaamistani raadoista tulen kylläiseksi Rauniot Atlantiksen kätketty on sisimpään Niitä löydä ei vauhkot sielut häkeissään Rauniot Atlantiksen kätketty on sisimpään, ― uikuttavat koirat löysivät suden sisältään Vain harva on saanut näkönsä takaisin ja rauniot rakentanut uudelleen hohtavaksi kyläksi Kerrotaan, että kylän kellotapulista aukeaa laaja näkymä kylää ympäröivän muurin taa Kuinka suojella siis onneaan, kun helvetti katseen varastaa Rauniot Atlantiksen kätketty on sisimpään ― Niitä löydä ei vauhkot sielut häkeissään Rauniot Atlantiksen kätketty on sisimpään, ― Uikuttavat koirat löysivät suden sisältään Hävitettyä ei voi viedä meiltä pois.
2.
05:42
Sateenkaaria Surun ruoskimana transsissa kouristelee sisar varjossa En osaa kutoa huopaa lohduttavista sanoista Hengitä syvään sydämeni tahtiin Myrskyn riehuvan suljen syliin Kyyneleitä sataa sun sisällä Huuhtoo kultaa sielun seinämistä Joeksi kyynelvirrat yhtyvät, sirottavat valon sun silmissä Hiljaa istuu hymy huulillain Häpeillen hakee asentoaan Maailma on sinulta piilossa valoa sirottavan sumun takana Hengitä syvään sydämeni tahtiin Myrskyn riehuvan suljen syliin Kyyneleiset silmäsi sateenkaarista karehtii Katso, kyyneleet hajottavat valon väreihin Anna kyynelten tulvia, niin et sieluasi hukuta Sateenkaari aarteen luokse johdattaa Seurataan sateenkaaria, kuunnellaan Kuun laulua Annetaan sielumme soida myös riitasoinnuista Anna kyynelten tulvia, niin et sieluasi hukuta Sateenkaaren päässä rakkaus odottaa Kosteat silmäsi sateenkaarista karehtii Katso, kyyneleet hajottavat valon väreihin.

credits

released September 14, 2012

Musiikkia romaanista Viivalla (Nisperon Kahvilakirjat, 2012). Atlantis ja Sateenkaaria ovat albumilta Säveltar, joka julkaistiin Viivalla-romaanin mukana.

Laulut säveltänyt ja sanoittanut Heikki Hallanoro.

Heikki Hallanoro - laulu, piano
Petri Aho - kitara, laulu
Olli Paakkolanvaara - basso
Antti Karhu - rummut, haitari, laulu
Essi Rytky - laulu

Valokuva & Kannet: Santtu Särkäs
Miksaus & Masterointi: Antti Karhu


Youtube: Atlantis youtu.be/2oMKI0F4Pmk
Youtube: Sateenkaaria youtu.be/Q9S17A3yAcE

heikkihallanoro.com

license

all rights reserved

tags

about

Heikki Hallanoro Finland

Heikki Hallanoro (s. 1980) on tähtitieteilijän koulutuksen saanut muusikko ja esikoiskirjailija, jonka Viivalla-romaanin jokaisella luvulla on laulu. Kirjan mukana tulee Säveltar-albumi. Heikki säveltää musiikkia myös muiden kirjailijoiden romaaneihin.

contact / help

Contact Heikki Hallanoro

Streaming and
Download help

Shipping and returns

Redeem code

Report this album or account